cinema catal� . caT
Notícies anteriors
FAMILYSTRIP, DE RECORREGUT PER FESTIVALS

Familystrip, primer llargmetratge dirigit pel productor catal Llus Miarro ha estat seleccionat per a participar al Festival de Sant Sebasti dins de la Secci Made in Spain, on s'exhibir el diumenge 20 i el dilluns 21.

Familystrip s un retrat familiar que, a travs de les confessions ntimes d'un matrimoni, ens revela part de la psicologia d'un pas marcat pel catolicisme i la Guerra Civil Espanyola. Concebuda per Llus Miarro, director i productor de la cinta, com un regal familiar, es converteix de forma inesperada en la crnica d'una generaci que desapareix.

La pellcula, que ha participat a la passada edici del Festival de Karlovy Vary on va tenir molt bona acollida, ha estat seleccionada per a competir a la Secci Oficial del Festival Internacional Cinma Mditerranen Montpeller i al Festival de Cinema de Montenegro, que se celebraran el proper octubre. Tanmateix, tamb formar part de la Retrospectiva a la Productora Eddie Saeta, S. a. que tindr lloc en el marc del Festival Internacional de Cinema de Cali (Colmbia) el proper mes d'octubre.

Notcies - Cinema Catal . NET
El productor i nou realitzador, Llus Miarro


lectures: 2584

Redacci

18 de setembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small