cinema catal� . caT
Notícies anteriors
BLANCA SUREZ REP EL PREMIO TALENTO REVELACIN DE LOREAL A SANT SEBASTI

Un dels actes amb ms glamour que sorganitzen anualment a lentorn del Festival de Cinema de Sant Sebasti s lentrega del premi que la multinacional cosmtica LOral atorga a lactor o actriu espanyol amb ms projecci. Enguany els nominats al premi eren Mario Casas (Fuga de cerebros), Manuela Vells (Catica Ana, Camino), Blanca Surez (Cobardes, Fuga de cerebros) i Miriam Giovanelli (Mentiras y gordas).

Totes les nominades van assistir ahir al migdia a lacte dentrega del premi celebrat a un dels salons de lHotel Maria Cristina. El gran absent a lacte fou Mario Casas, immers en el rodatge dun dels seus propers films. Un jurat, composat per premsa especialitzada en cinema, bellesa i moda, va fallar en favor de la madrilenya Blanca Surez, qui recoll el premi de mans del tamb actor Paco Len. Surez, coneguda especialment per la seva participaci a la srie El internado, entregar la quantia del premi a l'ONG Punto Omega, que vetlla per linters de joves toxicmans i immigrants i de la que lactriu ns voluntria.

Hom es planteja els valors reals que premia aquest reconeixement. Dentre els nominats i nominades, tan sols la bellssima Manuela Vells ha trepitjat amb fora el mn del cinema (no en va, fou la protagonista del darrer film dun Julio Mdem que lha format com a actriu). La resta de candidats al premi son rostres meditics de la petita pantalla, de qui no es dubta el seu valor interpretatiu, per que difereixen molt del que aquest redactor considera revelacions de la temporada en el mn del cinema.

Notcies - Cinema Catal . NET
D'esquerra a dreta, Mikel Olarcegui, director de la Zinemaldia, Mnica Pueyo, directora de comunicaci de L'Oral Pars, la guanyadora del premi Blanca Surez i l'actor Paco Len, mestre de cerimnies (foto de Marta Bueno)

lectures: 316822 de setembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small