cinema catal� . caT
Notícies anteriors
REC 2 OBRA LES PORTES DEL TERROR AL FESTIVAL DE SITGES 2009
La coproducci franco-espanyola Les derniers jours du monde dArnaud i Jean-Marie Marrieu, que compta amb la participaci de la productora Mallerich Film Paco Poch, participar en la Secci Oficial Fantstic de la 42a edici del Festival de Sitges. Aquesta reflexiva cinta de to apocalptic parteix de la novella homnima de Dominique Noguez i retrata els darrers moments de vida dun home previs a una hecatombe mundial. El repartiment est encapalat per un grandis Mathieu Amelric i est acompanyat per les actrius Catherine Frot i Karine Viard. Cal destacar la presncia del catal Sergi Lpez, molt actiu en el cinema francs, qui forma part de la composici del repartiment al pster francs encara que la seva figura no hi surti.
Daltra banda, la presncia de cinema catal est assegurada amb lesperada producci inaugural fora de competici REC 2 de Jaume Balaguer i Paco Plaza desprs duna prmire al festival de Vencia. Les altres cintes catalanes que shi podran veure sn Ingrid dEduard Corts en la Secci Oficial Fantstic i Soon amn Moon (Diari dun astronauta) de Manuel Huerga en la secci Noves Visions.
El Festival atorgar un premi honorfic a Malcolm McDowell i Viggo Mortensen aix com la Mquina del Temps a Walter Hill, director, guionista, actor i productor de la tetralogia Alien, pellcula de la qual Sitges celebrar el 30 aniversari.
Notcies - Cinema Catal . NET
Fotograma de [REC2]


lectures: 1430

Joan Millaret Valls

2 d'octubre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

REC2 ES UNA PELI TOTALMENT OPORTUNITSA, FETA AMB PRESSES I SENSE CAP INTERES
MARGO06-10-2009

la primera ja era dolente pero aquesta es espantosa
Claudi11-10-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small