cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL PROPER DIVENDRES D'ESTRENA EN CATAL MILLENNIUM 2. LA NOIA QUE SOMIAVA UN LLUM I UN BID DE GASOLINA

Aquest divendres sestrena la versi doblada al catal del film Millennium, noms cinc mesos desprs de lestrena del primer film de la trilogia de lescriptor suec Stieg Larsson, que encara continua en pantalla.

La revista Millennium s a punt de publicar un nmero especial sobre una xarxa de trfic de blanques i el periodista que ha fet la investigaci s assassinat juntament amb la seva companya. La principal sospitosa del crim s la Lisbeth Salander que ha desaparegut. Leditor de Millennium, Mikael Blomkvist, creu que Salander s innocent i comena a encaixar el trencaclosques.

La pellcula es podr veure en catal a les sales: Cinesa Heron City, Lauren Grcia (Barcelona); Lauren Lleida, Funtic (Lleida); Ocine Girona (Girona); Atlntida (Manresa); Imperial (Sabadell); Segle XXI (Terrassa); Multicinemes Olot (Olot); Nou (Vic); Kubrick (Vilafranca del Peneds); Ocine Gavarres (Tarragona).

Aquesta estrena t el suport de la Secretaria de Poltica Lingstica per tal de promoure i facilitar la presncia del cinema doblat i subtitulat en llengua catalana.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1391

Redacci

19 d'octubre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

a veure si es millor que la anterior
Magda20-10-2009

els llibres son molt bons
G.21-10-2009

... per les pelis no tan
Marcus22-10-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small