cinema catal� . caT
Notícies anteriors
L'ACADMIA PORTA A HOLLYWOOD EL CINEMA EN V.O. CATALANA

LAcadmia del Cinema Catal inicia un important projecte dinternacionalitzaci amb les primeres Jornades Catalan Movies & Awards in Hollywood (Jornades V.O. Catalana i Premis a Hollywood) els dies 3 i 4 de novembre. Les Jornades consisteixen en la presentaci de 11 pellcules en versi original catalana estrenades enguany i en un acte de reconeixement a algunes personalitats catalanes amb una trajectria professional i vinculaci a Hollywood.

L iniciativa, pionera en aquest mbit, t com a principals objectius: promocionar a nivell internacional el cinema en catal en la seva versi original, prestigiar als professionals catalans amb presncia a Hollywood, impulsar la seva carrera professional a nivell internacional i motivar la creaci dobres ms universals enfocades a un mercat global. Aquesta actuaci reafirma que les pellcules en versi original catalana poden tenir un tractament universal igual que en qualsevol altre versi.

No obstant, la principal finalitat daquesta missi s crear una base de dileg amb lAcadmia de Hollywood pel reconeixement de lAcadmia catalana, que porti com a conseqncia a mig termini la participaci duna pellcula en V.O. catalana als Oscar. El dileg amb lAcadmia de Hollywood ser ms flut si coneixen de prop el nostre cinema assegura Llus Valent, director del projecte.

El criteri de lAcadmia del Cinema Catal per seleccionar les pellcules participants en les Jornades ha estat que pertanyin al 2009, que siguin VO catalana, que hi hagi voluntat del productor de participar en les Jornades i que tant el productor com el director del film siguin membres de lAcadmia.

Segons el president de lAcadmia del Cinema Catal, Joel Joan, aquest projecte posa de manifest la voluntat de la nostra entitat de promoure i recolzar el cinema catal i als nostres acadmics; volem ser quants ms membres millor, a fi de tenir tota la fora necessria per aconseguir tot all que ens proposem.

Notcies - Cinema Catal . NET
Una escena de Tres dies amb la famlia, un dels ttols programats

lectures: 2973

Redacci

22 d'octubre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

com molaria que tinguesim representant catalana als oscars
Ori23-10-2009

A veure si des de l'Acadmia ho aconsegueixen, encara que ho veig molt complicat. Qu veurem abans, selleccions esportives catalanes o pellcula candidata als Oscars? je, je...
Marta23-10-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small