cinema catal� . caT
Notícies anteriors
IVN ZULUETA, PROTAGONISTA AL CCCB
Mientras tanto... s el nom de lexposici dIvn Zulueta que el Centre de Cultura Contempornia de Barcelona (CCCB) acollir des del 26 doctubre fins el 18 de desembre de 2005. Lexposici, comissariada per lvaro Matxinbarrena i produda per La Casa Encendida de Madrid, es podr visitar a la Sala 1 del CCCB i recollir dos treballs prcticament indits de lautor: la llarga srie de Polaroids i les peces en Super 8 realitzades a principis dels anys 70.
El ttol de lexposici (Mientras tanto ...) fa referncia a la condici parallela daquests treballs, desenvolupats de manera simultnia a la resta de la seva obra. El CCCB tamb ha preparat, pel proper dimecres 26 doctubre a les 1230 hores al Hall del CCCV, una conferncia de premsa sobre aquesta mostra, i comptar amb la presncia de lvaro Matxinbarrena, comissari de lexposici; Josep Ramoneda, director del CCCB i Jordi Ball, cap del departament dexposicions del CCCB.
La mostra, produda per La Casa Encendida de Madrid, ser una bona ocasi per apropar-se una mica ms a la figura daquest artista, mpliament reconegut per la seva filmografia i pel seu treball grfic.
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 2009

Dani Sol

22 d'octubre de 2005


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small