cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL FECINEMA PROJECTAR EL 50% DE LES PELLCULES A COMPETICI EN VERSI ORIGINAL I SUBTITULADES AL CATAL

El Festival Internacional de Cinema Negre de Manresa potencia el catal en la seva onzena edici que se celebrar entre el 18 i el 22 de novembre. El certamen fa un pas endavant per normalitzar ls de la llengua a la gran pantalla. El festival projectar el 50% de les pellcules que competeixin a la Secci Oficial de Cinema Negre en versi original i subtitulades al catal. El Fecinema fa aquesta aposta desprs del conveni que han signat lAssociaci de Festivals de Cinema i Vdeo de Catalunya i la Secretaria General de Poltica Lingstica de la Generalitat de Catalunya.

El certamen ha introdut un canvi a la Secci Oficial de Cinema Negre on projectar la pellcula catalana del director Ventura Durall Les dues vides dAndrs Rabadn en substituci de la producci canria Quemando suerte. Protagonitzada pels actors lex Brendemhl i Clara Segura la cinta narra la histria dAndrs Rabadn conegut com "El asesino de la ballesta". El protagonista prendr conscincia dels terribles actes comesos durant la seva estada a la pres. Un dels valors daquest film s que el gui ha estat escrit pel mateix Rabadn, el protagonista real de la histria. La pellcula es podr veure en versi original catalana.

Notcies - Cinema Catal . NET
Una escena del film Les dues vides d'Andrs Rabadn


lectures: 1286

Redacci

12 de novembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

espero la programaci del FeCinema amb impacincia!
Olga12-11-2009

ja hi s al web la programaci
12-11-2009

grcies!!! ara la consulto...
Olga12-11-2009

Atenci: el darrer Haneke (palma d'or de Cannes); The Road; Paranormal Activity; Un Prophete; Zombiland; algunes de les pelis ms esperades de la temporada. Manresa, ja venim!
Pep12-11-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small