cinema catal� . caT
Notícies anteriors
GARBO. EL ESPA OBT EL GIRALDILLO D'OR A LA MILLOR PELLCULA DOCUMENTAL

Garbo. El espa ha obtingut el Giraldillo d'Or a la millor pellcula documental al Festival de cinema de Sevilla. La pellcula del catal Edmon Roch, s un thriller documental sobre espies i agents dobles, secrets i mentides, memria i oblit, fet amb fragments de pellcules de Hollywood, material d'arxiu, entrevistes i efectes digitals, l'estructura del qual ens fora a triar la nostra particular interpretaci sobre la veritat de Joan Pujol. Garbo. El espa s la delirant histria d'un personatge que va engalipar els nazis.

Per a narrar aquesta histria, la pellcula conta amb tots els protagonistes principals d'aquesta histria extraordinria. L'expert en Intelligncia i novellista Nigel West, qui va rastrejar la pista de Pujol i el va treure del seu anonimat a Veneuela. L'Oficial d'Intelligncia del MI5 Mark Seaman, que va investigar tots els passos de Pujol i com va aconseguir fer creure l'increble. El periodista Xavier Vinader, que va deconstruir amb ell les seves memries i el va ajudar durant mesos a recordar tots els detalls. Aline Griffith, comtessa de Romanones, espia durant la Segona Guerra Mundial, que va treballar per a la Intelligncia Americana a Espanya. Les dues famlies de Pujol, la que tenia a Espanya i la de Veneuela. I el mateix Joan Pujol, amb el seu personal enfocament de la realitat.

Desprs del seu pas per nombrosos festivals de cinema internacionals entre els quals destaquen Roma, Amsterdam i Sevilla, Garbo. El espa podr veure's a les sales comercials del nostre pas a partir del proper 4 de desembre.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1443

Redacci

17 de novembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Es continua desmostrant que els documentals sn els millors ambaixadors del cinema catal
Marc17-11-2009

t bona pinta
L.17-11-2009

Ummmmmmh! Sembla interessant
Andrs18-11-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small