cinema catal� . caT
Notícies anteriors
CINEMA CATAL ENTREVISTA EN EXCLUSIVA EL DIRECTOR GIRON ISAKI LACUESTA ABANS DE LESTRENA DE LOS CONDENADOS
s un dels valors ms ferms de la nova fornada de directors espanyols que intenten modernitzar el llenguatge flmic a un pas on el cinema viu una crisi sempiterna. El seu darrer llargmetratge (Los Condenados) no deixa de rebre premis, els darrers aquesta setmana: premi a la Millor Pellcula al Festival de Cuenca (Ecuador) i Premi El ojo crtico de cine 2009 de RNE per a lactriu Brbara Lennie. El passat mes de setembre, recollia el testimoni del barcelon Jaime Rosales i recollia el Premi Fipresci de la Crtica al Festival de Cinema de Sant Sebasti. A ms, aquest mes la revista Cahiers du Cinma Espaa li dedica la seva portada i un extens reportatge que recull tota la seva obra. Actualment es troba a Mali rodant la seva nova pellcula, una barreja de documental i ficci que compta amb la figura de Miquel Barcel com a fil conductor.

Tot i aix, el giron Isaki Lacuesta (Cravan Vs. Cravan, La llegenda del temps) no perd els nervis i demostra en cada paraula, en cada gest, la humilitat que mai se li pressuposa als diamants en brut.

En una de les entrevistes ms agradables i interessants que hom recorda haver realitzat mai, Cinema Catal va poder xerrar amb Isaki Lacuesta el passat 20 doctubre. El director ens va parlar de la seva darrera pellcula, Los Condenados, que arriba a les sales de cinema aquest cap de setmana.

Per consultar lentrevista, accediu a travs del segent enlla:

entrevista a Isaki Lacuesta
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1360

Gerard Alonso Cassad

20 de novembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Entrevista molt interessant; tinc ganes de veure LOS CONDENADOS. Moltes grcies.
Olga21-11-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small