cinema catal� . caT
Notícies anteriors
PLANET 51 ARRIBA EL PROPER DIVENDRES A LES PANTALLES AMB 27 CPIES EN CATAL

Aquest divendres sestrena en catal Planet 51, la comdia aliengena daventures galctiques distribuda per DeAPlaneta.

Lastronauta americ Chuck Baker aterra a Planet 51 pensant que s la primera persona en trepitjar-lo. La seva sorpresa s enorme quan descobreix que el planeta est habitat per uns petits ssers de color verd que viuen en un mn buclic i que noms tenen por duna cosa: ser envats pels aliengenes, com el Chuck. Lastronauta haur descapar per evitar convertir-se en una pea permanent del Museu Espacial dInvasors Aliengenes.

Ilion Animation Studios ha creat tot un univers al voltant de Planet 51 utilitzant les tecnologies ms modernes que ha donat com a resultat una experincia visual que no es pot comparar amb altres pellcules danimaci.

La pellcula es podr veure en catal a les sales: Megacine (Badalona); Lauren Grcia, Cinesa Heron City (Barcelona); Multicinemes Catalunya (Berga); Ocine Girona, Cinema Albniz (Girona); Ocine Granollers (Granollers); JCA Alpicat, Espai Funatic (Lleida); Atlntida Multicinemes (Manresa); La Calndria (El Masnou); Cinemes Olot (Olot); Cinema Arinco (Palams); Cinema Teatre Comtal (Ripoll); Cinema Imperial (Sabadell); Cinebaix (Sant Feliu de Llobregat); Cinema Guiu (La Seu d'Urgell); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinemes Majstic (Trrega); Cinesa Parc Valls, Cinema Segle XXI (Terrassa); JCA Cinemes Valls (Valls); Cinema Sucre (Vic); Casal (Vilafranca del Peneds); Cinema Bosc (Vilanova i la Geltr); Cinema Carlemany (Andorra); Multicinemes Metropolitan (Palma. Mallorca).

Aquesta estrena t el suport de la Secretaria de Poltica Lingstica per tal de promoure i facilitar la presncia del cinema doblat i subtitulat en llengua catalana.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1423

Redacci

24 de novembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small