cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

VOLVERS

Cinema Catal . NET
Director: Antonio Chavarras
Producci: Obern Cinematogrfica
Any: 2002
Durada: 98'
Gui: Antonio Chavarras, basat en la novella Un enano espaol se suicida en Las Vegas, de Francisco Casavella
Fotografia: Gullermo Granillo
Msica: Javier Navarrete
Direcci artstica: Irene Montcada
Muntatge: Ernest Blasi
Intrprets: Tristn Ulloa (Carlos), Unax Ugalde (Ignacio), Elizabeth Cervantes (Marta), Joana Ra (Claudia), Hermann Bonnin (Pare), Margarita Minguilln (Mare), Godoy (Mendoza), Dani Grao (Andrs).

Sinopsi: Fa ms de sis anys que lIgnacio no veu en Carlos, el seu germ, per una nit sel troba casualment.En Carlos t seriosos problemes, s jugador, deu molts diners i la Marta, la seva nvia, lha fet fora de casa. Tot i que a en Carlos sembla no importar-li res, lIgnacio sofereix a ajudar-lo, per noms falten cinc dies perqu marxi a Los Angeles a acabar la seva carrera darquitectura. Cinc dies al llarg dels quals lIgnacio sendinsar en el mn sense lmits i ple de riscos i desafiaments den Carlos. Inevitablement, aquestes trobades acabaran per alterar i posar en perill la vida personal i familiar de lIgnacio. Per quan intenti lliurar-se de linfluncia del seu germ descobrir que no sempre s fcil tornar enrere.

Consideracions: Guanyadora de 2 Premis Ariel 2004: Millor Fotografia (Guillermo Granillo) i Millor Gui Adaptat (Antonio Chavarras) i Premi al Millor Muntatge (Ernest Blasi) del Collegi de Directors de Catalunya 2003. Tamb va ser nominada al Millor Gui Adaptat en els Premis Goya 2003.Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small